wie komt er bij u oppassen?
Een oppas is zo gevondenhoe vind ik hier een oppas ?oppas zoekenvragenoppas tipscontact


Wie komt er bij u oppassen?

Kent u dit probleem? Het is donderdagavond, en u zou graag komend weekend weer eens wat tijd voor u zelf (of voor uw geliefde) willen hebben of een leuke voorstelling in de schouwburg of bioscoop willen zien. Plots klinkt het geluid van de babyfoon en u schrikt wakker uit uw dagdromen… Tja, kinderen, die kan je niet zo maar alleen laten. Al uw vrienden zijn druk en hebben al plannen voor het eind van de week en de buren zijn vaak niet thuis. Wat zou het nu fijn zijn als er iemand kon komen oppassen!

Een oppas moet natuurlijk iemand zijn die u kunt vertrouwen en die de kinderen ook leuk vindt. Een spontaan en vrolijk iemand die lekker bij u thuis komt oppassen. Het is handig als die persoon bij u uit de buurt komt, maar hoe vindt u zo snel een oppas bij u in de regio als u geen tijd heeft om hiernaar te gaan zoeken? Gelukkig geeft het internet hiervoor een passend antwoord; www.zoekoppas.nl! Dé site voor het vinden van iemand die komt oppassen!

Wat is er nu gemakkelijker dan vanachter uw computer op zoek te gaan naar een goedkope kracht die bij u thuis komt oppassen? Op dit moment staan er al ruim 10.000 oppassers geregistreerd die online hun diensten aanbieden, voor ouders die op zoek zijn naar oppassers bij hen in de buurt. Dagelijks melden vele mensen zich bij ons aan om te kunnen oppassen. Momenteel zijn wij de meest complete oppaswebsite van Nederland!

Hoe werkt het?

Het concept is simpel. Tegen een kleine vergoeding heeft u de mogelijkheid om via de website snel op zoek te gaan naar een geschikte oppasser in uw buurt. Daarnaast kunt u een advertentie plaatsen om zo uw vacature extra onder de aandacht te brengen van de relevante oppassers binnen de regio. Op deze manier brengt Zoekoppas.nl oppassers en ouders online bij elkaar. Snel gemakkelijk en simpel. U ontvangt alle nieuwe oppassers uit uw regio automatisch in uw mailbox! Vervolgens kunt u zelf contact opnemen met interessante oppassers.

Het Succes

Het succes van deze digitale zoekmethode naar een oppas, is vooral te danken aan het feit dat het zoeken op deze manier snel en gemakkelijk is. “Maar het grote aanbod en de snelle relevante selectie van oppassers, spelen ook een grote rol”, zegt Caroline van der Horst van Zoekoppas.nl. Pas maar op!